Met de Rabobank naar Oranjewoud Festival

Cultuur toegankelijk maken voor een groot publiek en maatschappelijke betrokkenheid. Dat zijn belangrijkste redenen waarom Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland zich voor drie jaar als hoofdsponsor aan Oranjewoud Festival heeft verbonden. Als klant van de Rabobank kun je daarom ook in 2018 extra voordelig naar het festival.

20% korting op de mooiste concerten
Op alle concerten in het Rabobank Paviljoen krijg je maar liefst 20% korting per kaartje* zo lang de voorraad strekt (op = op). Bekijk onderstaand aanbod en maak je keuze uit deze gevarieerde programma's, van romantisch en meeslepend tot avontuurlijk en opzwepend, uitgevoerd door Nederlandse en internationale topmusici.

Kortingscode OFRABO18
Gebruik tijdens het bestelproces de speciale kortingscode OFRABO18 bij elk optreden dat hiervoor in aanmerking komt. Dat zijn de concerten die plaatsvinden in het Rabobank Paviljoen.

Oranjewoud Festival biedt nog veel meer
Uiteraard ben je van harte welkom om de andere concerten bij te wonen. Ook de gratis toegankelijke Proeftuin is een absolute aanrader. In dit super relaxte festivalhart kun je je met het hele gezin te goed doen aan de heerlijkste gerechten van lokale ondernemers en genieten van de vele optredens door onze festivalmusici en gezellige bandjes.


*Kaarten met Rabobank-korting tellen niet mee met de stapelkorting. Bij de kaartcontrole dien je je Rabobankpas te tonen. De Nacht van het Park vindt plaats op meerdere locaties en is daarom uitgesloten van deze actie.

Met de Rabobank naar Oranjewoud Festival