Yoga in concert

Een bijzondere hatha-yogales door Jan Kuiper met live muziek


icon-timezo 3 juni 10:00-11:30

icon-pointerDe Overtuin

Yoga in concert

Stel je voor: je gaat zitten en terwijl je rustig in- en uitademt en hoort de betoverende klanken van een gitaar en andere instrumenten. Wanneer je vervolgens ontspannen op je yogamat gaat liggen, hoor je een zachte stem die je begeleidt om in meditatie te komen. Welkom bij Yoga in Concert!”

Yoga in Concert is een idee van gitarist, schrijver en yogi Jan Kuiper. Samen met zijn partner Yvonne de Hoop verzorgen zij al enkele jaren spraakmakende yogaconcerten. Yoga in Concert is een unieke beleving van yoga en muziek. Yogahoudingen, muziekklanken, en meditatie komen samen tijdens dit bijzondere concert. Alles is mogelijk: actief meedoen op je eigen yogamat, ontspannen achteroverleunen terwijl je luistert naar de mooie muziek of een combinatie van beiden. Tijdens de les nemen we je mee in een flow van beweging, adem en ontspanning. Geen enkel concert van Yoga in Concert is hetzelfde. De inhoud, de dynamiek en de sfeer van de yogalessen worden bepaald door de locatie, de musici en het thema. Jan en Yvonne nemen je mee op een unieke innerlijke reis.

De inhoud van de lessen is geschikt voor alle niveaus van yogabeoefening, inclusief beginners. Bij mooi weer vindt de yogales in de Overtuin plaats, bij koeler weer of regen in Tjaarda.

Musici en uitvoerders

Jan Kuiper, gitaar & RAV drum/yogi
Yvonne de Hoop, hapi & ocean drum/yogi

Kaarten

€ 17,50 (excl. stapelkorting)
Jeugd t/m 18 jaar € 2,50

Je zit niet overdekt. Bij minder gunstige weersomstandigheden vindt Yoga in concert plaats in Tjaarda Oranjewoud.

Naast bovengenoemde prijzen worden geen andere kosten berekend.

Uitverkocht