Yoga in Concert

Yoga met Izhar Elias


icon-timezo 22 augustus 11:45-12:45

icon-pointerDe Overtuin (Play en Expedition)

Yoga in Concert

Stel je voor: je gaat zitten en terwijl je rustig in- en uitademt en hoort de betoverende klanken van Izhar Elias. Wanneer je vervolgens ontspannen op je yogamat gaat liggen, hoor je een zachte stem die je begeleidt om in meditatie te komen. Welkom bij Yoga in Concert!”

Yoga in Concert is een idee van gitarist, schrijver en yogi Jan Kuiper. Samen met zijn partner Yvonne de Hoop verzorgt hij al enkele jaren spraakmakende yogaconcerten. Yogahoudingen, muziekklanken en meditatie komen samen tijdens dit bijzondere concert. Alles is mogelijk: actief meedoen op je eigen yogamat, ontspannen achteroverleunen terwijl je luistert naar Izhar Elias of een combinatie van beide. Geen enkel optreden is hetzelfde. De inhoud, de dynamiek en de sfeer van de yogalessen worden bepaald door de locatie, de musici en het thema. Jan en Yvonne nemen je mee op een unieke innerlijke reis in een flow van beweging, adem en ontspanning.

NB: de inhoud van de lessen is geschikt voor alle niveaus van yogabeoefening, inclusief beginners. In principe vindt de yogales in de Overtuin plaats, bij koeler weer of regen in het FB Oranjewoud Paviljoen.

Musici en uitvoerders

Izhar Elias, gitaar
Jan Kuiper, gitaar & RAV drum/yogi
Yvonne de Hoop, hapi & ocean drum/yogi

Bestellen

€ 17,50
€ 8,75 (jongeren 16 t/m 30 jaar)
€ 2,50 (kinderen t/m 15 jaar)

Prijzen exclusief € 2,50 service- en transactiekosten per bestelling.

Persoonlijk Passe-Partout
Stel je eigen Persoonlijke Passe-Partout samen en ontvang tot 30% korting op de normale kaartprijzen. Meer informatie >

Bestellen