Workshop Onbeperkt Ensemble

Maak kennis met deze vorm van musiceren


icon-timezo 22 augustus 09:45-10:45

icon-pointerFB Oranjewoud Paviljoen (Comfort en Expedition Zone)

Workshop Onbeperkt Ensemble

Het Onbeperkt Ensemble bestaat uit vier professionele musici die samen spelen met circa acht mensen met een verstandelijke beperking. Het project is ontwikkeld door muziektherapeuten Remi Adriaansz en Stephan Mooibroek. Zij gaan ervan uit dat muzikale expressie niet alleen voorbehouden is aan mensen met een jarenlange muzikale ontwikkeling maar ook tot uitdrukking kan komen bij mensen met bijvoorbeeld een verstandelijke beperking. Zij tonen met het project geen ingestudeerd trucje maar krijgen de kans zichzelf uit te drukken via muziek. Het project plaatst muzikale expressie daarmee in een nieuw, inclusief perspectief.

Voorafgaand aan het optreden door het Onbeperkt Ensemble vindt deze workshop plaats voor muziektherapeuten, zorgmedewerkers en (professionele) muziekbeoefenaars die kennis kunnen nemen van bovengenoemd principe. Deelnemers kunnen kiezen voor een participerende (beperkte beschikbaarheid) of passieve deelname aan de workshop. De deelnamekosten zijn in beide gevallen gelijk.

Workshop Onbeperkt Ensemble en het bijbehorende optreden zijn voorbeelden van maatschappelijke programmering door Oranjewoud Festival. Lees hier meer over de visie en missie van het festival.

Bestellen

Je kunt kiezen voor actieve of passieve deelname aan de workshop.

Deelname € 14,50 (actief en passief)

Prijs exclusief € 2,50 service- en transactiekosten per bestelling.

Bestel kaarten