Tinteltijd

Verhalende muziek en klinkende woorden overbruggen generaties, met Joke van Leeuwen, Noa Wildschut e.a.


icon-timezo 3 juni 15:00-16:00

Tinteltijd

Let op: de locatie is gewijzigd van het FB Oranjewoud Podium naar Hotel Tjaarda. Kaartkopers ontvangen hierover een e-mail.

Noa Wildschut is niet alleen een bijzondere violiste, zij schrijft ook wonderschone gedichten. Haar liefde voor het woord maakt haar tot een groot bewonderaar van de veelvuldig bekroonde auteur Joke van Leeuwen, die zowel kinderboeken schrijft als romans en gedichten maar ook prijzen won als cabaretière en actief is als illustrator. Deze bewondering is wederzijds gebleken wat heeft geleid tot een speciaal voor Oranjewoud Festival tot stand gekomen samenwerking. Met accordeonduo TOEAC speelt Noa delen uit een aantal van haar lievelingsstukken. Op de voor haar typerende originele en humoristische wijze omlijst Joke de muziek met woorden en betrekt daarbij ook het publiek. Het resultaat is een parel van een voorstelling die geschikt is voor alle leeftijden.

Bekijk hieronder hoe Noa Danse Macabre van Saint-Saëns speelt bij RTL Late Noght en de documentaire die Heddy Honigmann maakte over Joke van Leeuwen (bron: NTR - Het Uur van de Wolf).

Musici en uitvoerders

Joke van Leeuwen, verteller
Noa Wildschut, viool
TOEAC, accordeonduo

Programma

Vivaldi - Vier Jaargetijden, Winter (Largo)
Saint-Saëns - Danse Macabre
Piazzolla - Oblivion
Strawinsky - Petrushka (scene 1)
S. Klein - Caricias
Bach - Delen uit Sonates en Partita's

Thema

Kaarten

€ 17,50 (excl. stapelkorting)
Jeugd t/m 18 jaar € 2,50

Je zit overdekt. Naast bovengenoemde prijzen worden geen andere kosten berekend.

› Bestel


Bij dit concert zijn wij te gast bij Staatsbosbeheer.