Suite X

Bram Stadhouders en B.O.X


icon-timezo 5 juni 20:30-21:30

icon-pointerMuseum Belvédère

Suite X

Bram Stadhouders’ Suite X is een collectie van acht originele barokmuziektracks voor onze tijd. Is dat het resultaat van een jamsessie van Stadhouders met Nils Frahm, Arve Henriksen en een gereïncarneerde J.S. Bach? Nee, het zijn de out-of-the-box-denkers van Baroque Orchestration X met wie hij dit onorthodoxe verbond is aangegaan. B.O.X is een Vlaams barokensemble dat hoofdzakelijk samenwerkt met acts uit de indiepop scene, zoals recentelijk met Dez Mona, Efterklang of Spinvis. Een gedroomd pact dus voor het samensmelten van verschillende muziekwerelden. 

Met Suite X brengt Stadhouders een eerbetoon aan de weldadige barokklank, die hij op even logische als verrassende wijze met de sound van elektrische gitaar en live elektronica weet te mengen. De ene keer als klanklandschap, dan in een pakkende groove en niet in de laatste plaats, met lyrische melodieën die zich meteen in het hoofd nestelen. Een meesterproef waarin heden, verleden, elektronisch, akoestisch en de kunst van het improviseren uit de rijke barok- en jazztradities samenvloeien.

Musici en uitvoerders

Bram Stadhouders en B.O.X.

Programma

Bram Stadhouders - Suite X

Bestellen

€ 22,50
€ 11,25 (jongeren 19 t/m 30 jaar)
€ 2,50 (kinderen t/m 18 jaar)

Prijzen exclusief € 2,50 service- en transactiekosten per bestelling.

Persoonlijk Passe-Partout
Stel je eigen Persoonlijke Passe-Partout samen en ontvang tot 30% korting op de normale kaartprijzen, inclusief toekomstige bestellingen. Meer informatie >

Bestellen