Stand Up Bass

Dominic Seldis en Jan-Willem Rozenboom


icon-timema 6 juni 13:15-14:15

icon-pointerFB Oranjewoud Paviljoen (Overtuin)

Stand Up Bass

In Stand Up Bass valt veel te lachen en te genieten. Meestercontrabassist Dominic Seldis combineert daarin prachtige muziek met humoristische verhalen over zijn instrument – in de klassieke context, maar ook met uitstapjes naar bijvoorbeeld jazz en tango. Seldis is vooral bekend als jurylid in ‘Maestro’ en presentator van diverse tv-programma’s. Zijn aanvoerdersrol bij het Koninklijk Concertgebouworkest combineert hij met virtuoze soloconcerten over de hele wereld. Zijn muzikale partner Jan-Willem Rozenboom, begenadigd klassiek pianist en vaste componist van Guus Meeuwis, houdt het publiek in zijn greep met virtuoze improvisaties. Samen zorgen zij voor een heerlijke middag vol muziek en Britse humor. 

'Muzikaal entertainment van hoog niveau. Seldis is charmant en (…) als musicus zeer serieus.’ (Het Parool).
‘Vingers renden over de snaren van boven naar beneden en terug. (…) Op en top acrobatiek.’ (Trouw). ‘Een geweldig duo dat met onverholen plezier prachtige muziek dichter bij de mensen brengt.’ (Haarlems Dagblad).

Musici en uitvoerders

Dominic Seldis, contrabas

Bestellen

€ 19,50
€ 9,75 (jongeren 19 t/m 30 jaar)
€ 2,50 (kinderen t/m 18 jaar)

Prijzen exclusief € 2,50 service- en transactiekosten per bestelling.

Persoonlijk Passe-Partout
Stel je eigen Persoonlijke Passe-Partout samen en ontvang tot 30% korting op de normale kaartprijzen, inclusief toekomstige bestellingen. Meer informatie >

Bestellen

NB: Engelstalig gesproken 

De vleugel is geleverd door Piano's Maene Nederland