Schatzoekers

Ga op jacht naar de schat... in jezelf!


icon-timeza 21 augustus 11:00-17:00

icon-pointerTheepaviljoen (Play en Expedition Zone / Overtuin)

Schatzoekers

Talent... Iedereen heeft het. Je wordt er zelfs mee geboren. Maar hoe kom je erachter waar jij talent voor hebt? Meestal zit een talent verstopt in iets wat je heel erg leuk vindt, waarmee je bijna niet kunt stoppen als je er eenmaal aan begint. Niet alle talenten zijn even zichtbaar, maar wel waardevol. Doen wat je leuk vindt én waar je goed in bent, geeft zelfvertrouwen en plezier!

Wil je weten wat jouw talenten zijn? Kom dan naar het theehuisje achter in de Overtuin voor een talentgesprek. Eén van de talentzoekers van KEK cultuureducatie gaat samen met jou op onderzoek naar jouw schat, jouw talenten. Je praat vooral over dingen die je leuk vindt en die jou energie geven. Echt iedereen heeft talent!

Over de talentgesprekken

In Zwolle en in de Belgische stad Gent wordt al met succes gewerkt met talentgesprekken. De talentgesprekken zijn gebaseerd op de talentkaarten van Luk Dewulf. Door een gesprek met een gecertificeerde kindertalentenfluisteraar, kan een kind talenten leren ontdekken en inzicht krijgen in waar zijn of haar kracht ligt. Talent gaat niet over uitblinken in een bepaalde activiteit, maar wat die activiteit met je doet. Ieders persoonlijke talent zit in datgene waar je energie van krijgt en blij van wordt. Kinderen zijn zich vaak niet bewust van hun talent. Dat is wel van belang voor zelfvertrouwen, weerbaarheid en veerkracht. Daar heb je een leven lang plezier van.

Inmiddels hebben in Friesland al meer dan 70 leerkrachten, intern begeleiders en kindercoaches de opleiding gevolgd bij KEK cultuureducatie.

Bestellen

Bestellen

Er zijn geen kosten aan verbonden.