Pynarello meets Nynke Laverman (Prinsenwijkconcert)

Classical meets pop - Europe meets Friesland


icon-timeSun 10 June 16:00-17:00

Pynarello meets Nynke Laverman (Prinsenwijkconcert)

Pynarello is een rebellenclub die als een wervelwind door de klassieke porseleinkast waait. Klassieke muziek kan anders, avontuurlijker, spontaner, directer, zonder dirigent en zonder bladmuziek. Pynarello is the next generation.

Tijdens het afsluitende Prinsenwijkconcert gaat dit rebelse collectief een bijzondere ontmoeting aan met Nynke Laverman, een van de kleurrijkste zangeressen van Friesland. Je hoort Mendelssohn en Ravel maar ook een bonte stoet liedjes als Seis Ore Thus, Little Water en Hallelujah. Klassiek ontmoet pop, Europa ontmoet Fryslân.

Musici en uitvoerders

Nynke Laverman, zang
Pynarello

Thema

Kaarten

Je zit overdekt. 

Let op: het is vanwege veiligheidsredenen niet toegestaan om in het gras te zitten. Bezoekers kunnen plaatsnemen op de tribunes. 

Vrij toegankelijk


Slot

Zo willen wij de culturele-hoofdstadeditie van Oranjewoud Festival afsluiten, want hoe zeer ook Friezen kunnen verschillen van andere Nederlanders en Nederlanders van andere Europeanen, in essentie deelt iedereen dezelfde dromen en angsten, een verlangen naar basisgeluk en de hoop op een toekomst waarin ieders kinderen en kleinkinderen kunnen gedijen. Onze verschillen moeten wij koesteren maar in onze doelen moeten wij ons verenigen.

Yoram Ish-Hurwitz, artistiek leider

Bij dit concert is Staatsbosbeheer onze gastheer.