Het in 2019 succesvol gelanceerde Festivalrestaurant De Proeftuin krijgt een verrukkelijk vervolg in 2022. Net als vorig jaar verzorgen Ruben en Imke van Culivents het menu. De passie voor lekker en eerlijk koken is hen met de paplepel ingegoten. Imke weet alles over de historie en tradities rondom de Hollandse keuken en is bovendien orthomoleculair voedingsdeskundige. Ruben is een kok met een ongebreidelde fantasie en tomeloze energie. Duurzaamheid en koken met lokale en eerlijke producten lopen als rode draden door alle menu's. De smaken en hun verhalen strelen oren, ogen en papillen.
Vooraf
- Ambachtelijk gebakken desembrood met
- Friese woudbonen humus
- Wildpluk pesto
- Boerenboter met daslook
Shared dining*
- Gamba’s met knoflook, gember & peper
- Rendang padang van Lakenvelder rund
- Creoolse kipschotel
- Aardappelcurry met sereh
- Aubergineschotel met yoghurt & sesam
- Gepofte knol met yuzu, wasabi & sesam
- Salsa met tomaat, pepers, limoen, knoflook en koriander
- Caribische rijstsalade
- Rastasalade met o.a. bonen, rozijnen, noten & kokos
- Salade met o.a. yuzu, palmhart, radijs, sesam, paksoy en soja
- Couscous salade
*Shared dining betekent dat er meerdere gerechten op je tafel worden gezet. Deze gerechten deel je met al je tafelgenoten. Je kunt het een beetje vergelijken met tapas
Bestellen
€ 21,50
Prijs exclusief € 2,50 service- en transactiekosten
BestellenNB op het ticket staat 18.15 uur als aanvangstijd. Deelnemers van Oranjewoud Festival Express mogen eerder aan tafel in verband met de aanvangstijd van Sitkovetsky Trio
Dieetwensen en allergieën
Mensen met dieetwensen of een voedselallergie kunnen dit via hun bestelling aangeven. Bestel je dit diner dan nemen we vooraf contact met je op. Ook als je vegetarisch eet, kun je dit via je bestelling aangeven. Wanneer meerdere mensen in een gezelschap vegetarisch eten, passen we de gerechten daarop aan.
In samenwerking met