MusicFactory (8+)

Maak je eigen instrument, componeer en geef een concert!


icon-timeza 21 augustus 11:00-13:00

icon-pointerChildren's Corner (Play / Rabo Kinderproeftuin)

MusicFactory (8+)

In MusicFactory ben je een instrumentenbouwer, componist en concertmusicus ineen. Let maar eens op!

  • Stap 1: Met Yuri maak je een supervette gitaar, fluit of ander akoestisch instrument. Of je kiest ervoor met Akim een elektronisch instrument te maken waarmee je allerlei gekke geluiden kunt maken.
  • Stap 2: Als je klaar bent met bouwen (er zijn ook kant-en-klare instrumenten) helpt Akim je met het componeren van je meesterwerk. Hij heeft daar heel gave apparatuur voor zodat de geluiden die je maakt van een andere planeet lijken te komen (blieb blob). Of je gaat met Remy aan de slag.
  • Stap 3: Is jouw opus 1 af? Dan wordt het tijd voor een concert, samen met Akim, Remy en alle andere kinderen. Maar natuurlijk niet voordat je familie erbij is. Zij weten niet wat zij horen: een maestro in de dop… ;-)
Musici en uitvoerders

Akim Moiseenkov, compositie
Remy Alexander, compositie
Yuri Landman, instrumentenbouw

Bestellen

Gratis deelnemen

MusicFactory is voor iedereen van 8 tot 16 jaar! Houd er rekening mee dat als je meedoet met MusicFactory je twee uur onder de pannen bent. Dat lijkt lang maar de tijd vliegt doordat je telkens iets anders doet. Aan het eind komen je ouders, grootouders en misschien wel de internationale pers luisteren naar de première van jouw magnum opus!

Bestellen

MusicFactory is ontwikkeld door Oranjewoud Festival.

Lees hier het artikel over Anne-Maartje Lemereis en Remy Alexander in de NRC van 23 juli.