Kinderyoga (3+)

Ontspannen in de Overtuin


icon-timema 6 juni 12:15-13:15

icon-pointerPastorale (Overtuin)

Kinderyoga (3+)

Internationaal gecertificeerd kinderyogi Doortje van der Molen leert kinderen op een positieve en speelse manier ontspannen. De kinderen proeven in een sfeervolle setting en op een avontuurlijke manier aan meditatie, yoga, mindfulness en hartfocus. Om rust, concentratie, creativiteit en zelfvertrouwen te bevorderen. Een pauzemoment in onze hectische maatschappij.

Een kinderyoga-avontuur gebaseerd op het verhaal van een Maori. Relaxjuf Doortje heeft van een wisdom keeper uit Nieuw-Zeeland één van hun overleveringen doorgekregen, die zij heeft omgezet in een kinderyoga-verhaal. Een natuurfilm in het echt. Nou ja, maar dan met mensendieren. We beleven een avontuur in één van de oudste oerbossen van de wereld en ontdekken hoe de eerste walvis het levenslicht zag. 

Op een positieve en speelse manier leren kinderen beter ontspannen. De workshop begint met adem- en yogaoefeningen. Daarna komen de kinderen tot rust bij een ontspannend verhaal, die hen terug in hun kracht zet. Zodat kinderen zich, na dit gekke coronajaar, zekerder, dapperder, kalmer en relaxter gaan voelen. Voor kinderen van 3-13 jaar.

Musici en uitvoerders

Doortje van der Molen, yogi

Bestellen

Gratis met festivalbandje