Intimate Thoughts

Iris Hond speelt Chopin, Einaudi en Hond


icon-timezo 5 juni 20:30-21:30

icon-pointerFB Oranjewoud Paviljoen (Overtuin)

Intimate Thoughts

Pianist en componist Iris Hond heeft een unieke positie in de muziekwereld. Ze slaat als geen ander een brug tussen de wereld van de klassieke muziek en het grote publiek. Ze is geliefd om haar prachtige en gepassioneerde spel en de bijzondere verbinding die ze met haar publiek heeft. Tijdens haar laatste tournee speelde ze in de belangrijkste concertzalen van ons land de muziek van de beroemde Italiaanse componist Ludovico Einaudi. Het hoogtepunt daarvan was een serie van tien concerten in de Grote Zaal van Het Koninklijk Concertgebouw.

Iris heeft voor Oranjewoud Festival een selectie gemaakt uit haar favoriete composities die ze de laatste jaren in Nederland en daarbuiten heeft gespeeld. Het resultaat is een gevarieerd en verrassend programma met stukken van onder meer Ludovico Einaudi, Frédéric Chopin en een aantal van haar eigen composities, veelal geïnspireerd door het werk van deze componisten. Intimate Thoughts van Iris Hond is een openhartig, intiem en betoverend programma waarmee Iris het publiek een inkijkje geeft in haar hoogst persoonlijke muzikale gedachtenwereld.

Zij komt samen met percussionist Gijs Anders van Straalen.

Musici en uitvoerders

Iris Hond, piano

Programma

Werken van Frédéric Chopin, Ludovico Einaudi en Iris Hond.

Bestellen

€ 22,50
€ 11,25 (jongeren 19 t/m 30 jaar)
€ 2,50 (kinderen t/m 18 jaar)

Prijzen exclusief € 2,50 service- en transactiekosten per bestelling.

Persoonlijk Passe-Partout
Stel je eigen Persoonlijke Passe-Partout samen en ontvang tot 30% korting op de normale kaartprijzen, inclusief toekomstige bestellingen. Meer informatie >

Bestellen

De vleugel is geleverd door Piano's Maene Nederland