Diner zondag 5 juni, 19.30 uur


icon-timezo 5 juni 19:30-20:30

icon-pointerFestivalrestaurant De Proeftuin (Overtuin)

Diner zondag 5 juni, 19.30 uur

Dit menu is bereid met streekproducten en gebaseerd op shared dining. Dit betekent dat er meerdere gerechten op je tafel worden gezet. Deze gerechten deel je met je tafelgenoten. Je hebt dus niet je eigen bord voor je neus staan met je eigen gekozen gerecht, maar meerdere borden met verschillende gerechten. Je kan het een beetje vergelijken met tapas. Alleen je krijg je dit keer dus geen tapas…

Menu

Vooraf

Ambachtelijk gebakken desembrood met

  • Friese woudbonen humus
  • Wildpluk pesto
  • Boerenboter met daslook

Shared dining

  • Gamba’s met knoflook, gember & peper
  • Rendang padang van Lakenvelder rund
  • Creoolse kipschotel
  • Aardappelcurry met sereh
  • Aubergineschotel met yoghurt & sesam
  • Gepofte knol met yuzu, wasabi & sesam
  • Salsa met tomaat, pepers, limoen, knoflook en koriander
  • Caribische rijstsalade
  • Rastasalade met o.a. bonen, rozijnen, noten & kokos
  • Salade met o.a. yuzu, palmhart, radijs, sesam, paksoy en soja
  • Couscous salade

Bestellen

€ 21,50

Prijs exclusief € 2,50 service- en transactiekosten per bestelling.

Ter plekke

Voor een bezoek aan ons festivalrestaurant heb je een festivalbandje nodig.

Dieetwensen en allergieën

Mensen met een voedselallergie kunnen dit via hun bestelling aangeven. Bestel je dit diner dan nemen we vooraf contact met je op. Ook als je vegetarisch eet, kun je dit via je bestelling aangeven. Wanneer meerdere mensen in een gezelschap vegetarisch eten, passen we de gerechten daarop aan.