Diner zaterdag (16.30 uur)


icon-timeza 21 augustus 16:30-17:30

icon-pointerFestivalrestaurant De Proeftuin

Diner zaterdag (16.30 uur)

Starter

Koudummer bloemkoolsoep met Bleu de Wolvega en een vleugje mosterd

Hoofdgerecht (naar keuze)

  • Vlees - Zacht gegaarde diamanthaas met jus van daslook, geserveerd met een mousseline van bosui en een frisse streeksalade
  • Vis - Seizoensvis met een saus van witte wijn en mosterd, geserveerd met een mousseline van bosui en een frisse streeksalade
  • Vegetarisch - Gegrilde bietenburger geserveerd met een mousseline van bosui en Fryske soepe, met en een salade van ingelegde venkel en walnoot

Nagerecht

Eton mess à la Culivents

Bestellen

€ 27,50

Ter plekke

Reserveren via de website kan tot woensdag 18 augustus 20.00 uur. Daarna kan er ter plekke bij het restaurant gereserveerd worden.

Allergenen: lactose, mosterd, vis, noten, ei

Heb je last van lactose-intolerantie? Laat het ons vooraf weten via info@oranjewoudfestival.nl.