Diner vrijdag (20.15 uur)


icon-timevr 20 augustus 20:15-21:15

icon-pointerFestivalrestaurant De Proeftuin

Diner vrijdag (20.15 uur)

Starter

Crostini met huisgemaakte veganistische filet americain van o.a. gegrilde wortel. Geserveerd met diverse pickles en vegan Parmezaan. 

Hoofdgerecht (naar keuze)

  • Vlees - Zachtgegaarde varkensfilet van Fries kruidvarken met een luchtige bearnaisesaus, geserveerd met gepofte rosevalkrieltjes in tijm, rozemarijn en zeezout en een frisse streeksalade 
  • Vis - Seizoensvis op de huid gebakken met een jus van saffraan, venkel en tomaat, geserveerd met gepofte rosevalkrieltjes in tijm, rozemarijn en zeezout en een frisse streeksalade
  • Vegetarisch - Plantaardig saucijsje met bearnaisesaus, gepofte rosevalkrieltjes in tijm, rozemarijn en zeezout met een frisse streeksalade 

Nagerecht

Frisamisu met suikerbrood en Beerenburg 

Bestellen

€ 27,50

Ter plekke

Reserveren via de website kan tot woensdag 18 augustus 20.00 uur. Daarna kan er ter plekke bij het restaurant gereserveerd worden.

Allergenen: lactose, gluten, ei, mosterd, schaal- en schelpdieren

Heb je last van lactose-intolerantie? Laat het ons vooraf weten via info@oranjewoudfestival.nl.