Diner donderdag (16.30 uur)


icon-timedo 19 augustus 16:30-17:30

icon-pointerFestivalrestaurant De Proeftuin

Diner donderdag (16.30 uur)

Starter

Pompoensoep met gebrande pitten en Gorredijkster schapenkaas

Hoofdgerecht (naar keuze)

  • Vlees - Afrikaanse gegrilde kip met yoghurtsaus met munt, knoflook en aubergine, een smaakvolle groentetahin en couscoussalade
  • Vis - Seizoensvis met een jus van tomaat en baharatkruiden, geserveerd met een smaakvolle groentetahin en couscoussalade
  • Vegetarisch - Gemarineerde aubergine van de grill met yoghurtsaus, een smaakvolle groentetahin en couscoussalade met noten

Nagerecht

Pannacotta van kardemom met chocolademousse

Bestellen

€ 27,50

Ter plekke

Reserveren via de website kan tot woensdag 18 augustus 20.00 uur. Daarna kan er ter plekke bij het restaurant gereserveerd worden.

Allergenen: lactose, gluten, selderij, sesam, vis, noten

Heb je last van lactose-intolerantie? Laat het ons vooraf weten via info@oranjewoudfestival.nl.