Uitgesteld Geluk (De Verhalenverteller 10+)


icon-timeza 4 juni 14:30-15:00

icon-pointerZwarte tipi (Overtuin)

Uitgesteld Geluk (De Verhalenverteller 10+)

Tussen 7 mei en 14 augustus 2022, iedere dag tijdens het 100 dagen durend cultureel programma Arcadia, brengt Uitgesteld Geluk van Leeuwarden UNESCO City of Literature een nieuw verhaal op steeds een andere, paradijselijke plek in Fryslân. Vandaag is Uitgesteld Geluk op bezoek op Oranjewoud Festival met een verhaal speciaal voor kinderen.

Op Oranjewoud Festival leest Janneke Brakels het verhaal Mooier dan een zomerdag voor van Janny van der Molen in het Nederlands. Het verhaal is geschikt voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar. Meer info vind je op de website van Uitgesteld Geluk.

100 verhalen in 100 dagen, op 100 bijzondere locaties
De rode draad: de zoektocht naar schoonheid tijdens en na de huidige pandemie. Wat geeft ons moed, welke zaadjes planten we voor de toekomst? 100 auteurs schreven er allemaal een nieuw kort verhaal over. Inspiratiebron is het veertiende-eeuwse meesterwerk van de Italiaanse dichter en geleerde Boccaccio: de Decamerone. Dat was een verzameling van honderd verhalen, in tien dagen verteld door tien jonge mensen, op de vlucht voor de pest.

Bestellen

Gratis met festivalbandje

In samenwerking met Leeuwarden City of Literature.