Vrijwilligers gezocht!

Oranjewoud Festival kan niet zonder vrijwilligers. Meld je snel aan, want we hebben nog mensen nodig!

Update: editie 2020 van Oranjewoud Festival is geannuleerd als gevolg van de coronamaatregelen. In afwachting van nadere berichtgeving is aanmelden als vrijwilliger op dit moment niet mogelijk.

Vrijwilligers gezocht!

Tijdens het festival worden we bijgestaan door een groot aantal enthousiaste vrijwilligers. Zij helpen achter de schermen om alles goed te laten verlopen en voor de schermen zijn zij het aanspreekpunt voor onze bezoekers.

Of, positiever gezegd: een festival met een groot aantal enthousiaste vrijwilligers is extra gezellig en vele handen maken licht werk. We hebben al een team van trouwe vrijwilligers waarvan velen vorig jaar ook aanwezig waren. Maar sommigen hebben dit jaar andere plannen en het festival groeit! Dat betekent dat we nog meer vrijwilligers nodig hebben voor de verschillende functies die hieronder genoemd staan.

Wat krijg je ervoor terug?

Je werkt in een enorm gemotiveerd team aan een festival met prachtige muziek (die je uiteraard ook in alle rust kunt beluisteren) op de mooiste locatie in de buurt. Wat wil je nog meer? We zorgen voor eten en drinken, een t-shirt van het festival en een eindfeestje.

Functies

Als vrijwilliger op Oranjewoud Festival ben je sowieso gastheer of gastvrouw voor de bezoekers. Jij draagt eraan bij dat alles goed en prettig verloopt en dat de bezoekers een aangenaam (beter gezegd: fantastisch!) festival beleven. Deze waardevolle rol kun je vervullen in verschillende functies, zoals publieksbegeleider, kassamedewerker, artiestenbegeleider, horecamedewerker, ondersteuning sociale media... 

Vrijwilligers gezocht!

10 maart 2020