Remy van Kesteren geeft Middernachtconcert

Helaas bereikte ons vorige week het bericht dat cellist Jean-Guihen Queyras zijn concert op Oranjewoud Festival heeft moeten afzeggen vanwege een blessure. Hij wordt vervangen door Remy van Kesteren.

Remy van Kesteren geeft Middernachtconcert

Queyras zou samen met de broers Chemirani en Sokratis Sinopoulos het Middernachtconcert Beyond Thrace verzorgen, als slot van de Nacht van het Park. Uiteraard vinden wij dit heel erg jammer en wensen hem een spoedig herstel. Gelukkig hebben wij in harpist Remy van Kesteren een fantastische vervanger gevonden met zijn nieuwe programma REMY & the Analogue Robot Orchestra.

In 2019 was Remy van Kesteren voor het laatst te gast op Oranjewoud Festival. Hij gaf toen een spetterend late night optreden rond zijn album Tomorrow Eyes. Ook zette hij zijn eerste voorzichtige stappen richting een programmeerbaar begeleidingsorkest dat hij overal mee naar toe kon nemen.

Drie jaar later is het robotorkest volwassen geworden en uitgegroeid tot één groot muzikaal organisme dat Remy niet alleen volgt, maar hem ook uitdaagt en verrast. Mens en machine verleggen hun grenzen stukje bij beetje verder. Samen met zijn collega Jurjen Alkema, die verantwoordelijk is voor de oogverblindende videomapping van hun optreden, heeft hij een splinternieuw programma ontwikkeld dat gemaakt lijkt voor de nacht.
Kaartkopers krijgen apart bericht.

Lees meer over REMY & the Analogue Robot Orchestra >

Kaarten voor de Nacht van het Park koop je hier >

Remy van Kesteren geeft Middernachtconcert

30 mei 2022