Foodtrucks

Meer dan alleen muziek

Heb je trek gekregen na afloop van een concert? Op Oranjewoud Festival vind je een groot aantal foodtrucks: geniet in de zon van wat lekkers en stel je eigen maaltijd samen.

Foodtrucks

In de Proeftuin

Parkhotel Tjaarda

Bij Parkhotel Tjaarda proef je de directe regio. Wat bij de boer begint, maken zij met ziel, zaligheid en elegantie af. Een broodje hamburger en vegetarische quiche eet je hier! Website.

Wijn & Spijs

De lekkerste kaas- en borrelplanken vind je bij Wijn&Spijs! Verder maken ze dikke desemtosti’s, serveren ze gezonde soep en vind je hier lekkere warme nacho’s! Website.

Frisone Pazzo

Deze Italiaanse Osteria maakt waanzinnig lekkere gerechten, zoals bruscetta, bavette van de grill en een pasta bereid in een uitgeholde Parmezaanse kaas. Tiramisu als toetje doen? Website.

PUUR IJs

Zin in een lekker ijsje? PUUR IJs heeft ambachtelijk gemaakt ijs, dat bereid wordt op een zo’n puur mogelijke manier. Heerlijk ijs met een groot deel vers fruit! Kom je een lekker ijsje halen? Website.

Afiyet Olsun

Een unieke smaakbeleving met traditionele Turkse gerechten vind je bij Afiyet Olsun. Denk aan shish kebab, mediterraanse köfte of börek van filodeeg met geitenkaas. Liever iets zoets? Vergeet de baklava niet! Website.

By-Kees

Als je zin hebt in koffie, ga dan naar By-Kees! Een zwarte koffie of een cappuccino met havermelk, alles kan. Natuurlijk is er ook thee en zijn er heerlijke taartjes. Website.

Foodtrucks

tegenover FB Oranjewoud Paviljoen

Vitamine Bo

Vitamine Bo verrast je graag met kleurrijke smoothies, de lekkerste limonades, gembershots en vers fruit. Jouw gezonde vitamineboost! Website.

Peter’s Partyservice

Het team van Peter bereidt frisse pokébowls en knapperige flammkuchen. Liever een broodje verse vis of pulled chicken? Ook dat kan! 

Website.

Bumbubaru Foodtruck

Voor Indonesisch streetfood ben je hier aan het juiste adres! Wat dacht je van babi ketjap, nasi goreng of kleefrijst met gegrilde tahu? Probeer ook de zelfgemaakte sambal! Website.

De IJsfiets

De IJsfiets heeft het: het allerlekkerste biologische schepijs. IJs waar je smaakpapillen van gaan dansen. Gemaakt van de melk van blije koeien. Welke smaak kies jij? Website.

By-Kees

Als je zin hebt in koffie, ga dan naar By-Kees! Een zwarte koffie of een cappuccino met havermelk, alles kan. Natuurlijk is er ook thee en zijn er heerlijke taartjes. Website.

Foodtrucks

26 mei 2022