Festivalteam uitgebreid

Afke de Jong per 1 april nieuwe medewerker Ticketing.

Festivalteam uitgebreid

Wij zijn heel blij met de versterking van ons festivalteam in de persoon van Afke de Jong. Zij neemt per 1 april 2021 het stokje over van Marinda de Groot, die dit jaar onder andere verantwoordelijk is voor de food & beverage van het festival. 
Afke is na haar opleiding International Hospitality Management en een aantal banen in de sales en hospitality, in 2017 als zelfstandige begonnen in project- en eventcoördinatie. Tijdens haar werk voor Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa 2018 had ze via haar omvangrijke takenpakket ook regelmatig te maken met Oranjewoud Festival. Naast haar werk voor Oranjewoud Festival is ze ook mede-organisator van verschillende evenementen en sponsorbijeenkomsten. Een van haar passies is zeilen: ze zat in het team van Sail Amsterdam 2020 en in haar vrije tijd vind je haar regelmatig op het water op een skûtsje.

Afke: "Ik ben blij dat ik mag aansluiten bij de organisatie van dit prachtige festival.  Ik heb er enorm veel zin in om alles voor de service en gastvrijheid omtrent de kaartverkoop te mogen regelen, zodat jong en oud zich kunnen laten inspireren door de schitterende muzikale beleving van het festival." 

Festivalteam uitgebreid

19 april 2021