Festivalbandje

Als bezoeker van Oranjewoud Festival koop je -van tevoren of ter plekke- eenmalig een festivalbandje wat het hele festival geldig is. Daar krijg je heel veel voor terug.

Festivalbandje

Vier dagen genieten lang van de mooiste muziek, voorstellingen en activiteiten in De Proeftuin en de Rabo Kinderproeftuin, een spetterend slotconcert door The Erlkings en een super gezellige Overtuin met 's avonds adembenemende lichtkunst - je krijgt dat allemaal vanaf slechts € 0,80 per dag.

Alleen voor de concerten van het hoofdprogramma koop je apart toegangskaarten. Deze geven, samen met je festivalbandje, toegang tot de concertlocaties buiten De Proeftuin en de Rabo Kinderproeftuin.

Tarieven festivalbandje

Een festivalbandje kost € 6 per persoon vanaf 4 jaar. Gezinnen betalen €16 voor maximaal twee volwassenen en drie kinderen t/m 18 jaar. Deze prijzen gelden alleen tijdens de online voorverkoop. Aan de kassa ter plaatse rekenen wij € 9 per persoon en € 24 voor een gezin. Vrienden ontvangen een gratis bandje.

Na betaling ontvangt iedere bezoeker een festivalbandje. Dat is gedurende het hele festival geldig. Van tevoren bestelde bandjes zijn tijdens het festival bij de kassa op te halen op vertoon van de bijbehorende e-tickets.

Bestellen

Bestel hier je bandje.

Festivalbandje

24 februari 2020