Kaartverkoop (kopie)

Kaarten voor Oranjewoud Festival bestel je eenvoudig online. Verzamel al struinend door de website één voor één de concerten waar je naar toe wilt in je winkelwagen en reken ze dan tegelijk af. Een account aanmaken is aan te raden maar hoeft niet. Direct nadat je hebt betaald met iDeal, Mastercard of Visa ontvang je de kaarten in je mailbox. Afdrukken mag, maar is niet noodzakelijk, met de barcode op uw telefoon kunnen wij de kaarten scannen. Voor alle gratis onderdelen zijn geen kaartjes of reserveringen nodig. Veel plezier met uitzoeken!

Prijzen

De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt. Er komen geen servicetoeslagen of administratiekosten bij. De normale prijzen van de concerten van het hoofdprogramma variëren van € 10,00 tot € 22,50, een paar uitzonderingen daargelaten. Jongeren tot en met 30 jaar krijgen 50% korting op de normale kaartprijzen, kinderen t/m 15 jaar betalen slechts € 2,50 per concert.

Voor De Kinderproeftuin (4 t/m 12 jaar) zijn online en ter plekke passe-partouts verkrijgbaar van € 5 voor een dag of € 15 voor het hele festival. (Groot)ouders en begeleiders betalen de helft. Voor kinderen t/m 3 jaar hoeft geen toegang te worden betaald.

Gratis onderdelen

De Proeftuin is helemaal gratis, net als het slotconcert en vele andere onderdelen. Iedereen kan dus naar Oranjewoud Festival.

Stapelkorting

Het is nu extra aantrekkelijk om je onder te dompelen in de concerten van Oranjewoud Festival. Niet alleen krijg je zo pas echt het festivalgevoel, hoe meer verschillende optredens je bestelt, hoe meer korting je krijgt:

2 verschillende optredens = 10% korting over het totaalbedrag
3 verschillende optredens = 15% korting over het totaalbedrag
4 of meer verschillende optredens = 20% korting over het totaalbedrag


Tijdens het bestellen zie je het kortingsbedrag dat je hebt opgebouwd. Creativiteit is toegestaan. Dus als je met tien personen naar concert X gaat en jij in je eentje naar concert Y ontvangt iedereen 10% korting. Ga dus met zo veel mogelijk mensen naar het festival, dat is extra gezellig. De korting geldt niet voor randprogrammering, jongeren- en kinderkaarten.

Let op: de stapelkorting geldt alleen binnen eenzelfde bestelling. Schrijf bijvoorbeeld eerst op waar je naar toe wilt en bestel dan alles gelijktijdig.

De Toegift

Bij aankoop van een of meerdere festivalkaartjes word je de mogelijkheid gegeven om een extra kaartje te kopen voor iemand die graag een concert zou willen bijwonen, maar zich dat niet kan veroorloven. De extra kaartjes die op deze manier worden gekocht, komen bij geïnteresseerden terecht via ongeveer 20 lokale sociaalmaatschappelijk organisaties. Meer informatie >

Festivalkassa

Vanaf woensdagmiddag 29 mei bevindt zich in De Proeftuin een festivalkassa en informatiebalie. Daar zijn muntjes te koop voor de hapjes en de drankjes van De Proeftuin. Mochten er concertkaarten over zijn, dan kun je ze daar ook kopen. Je kunt contant betalen maar liever met PIN.

Help!

Mocht je onverhoopt problemen ondervinden bij het bestellen of als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via kaarten@oranjewoudfestival.nl. Kaarten bestellen per email is mogelijk maar je betaalt hiervoor € 4,50 aan handlingkosten.