Kaartverkoop

Vanaf € 2,50 naar Oranjewoud Festival

Oranjewoud Festival is geschikt voor elke beurs. Koop voor slechts € 2,50 een festivalbandje en geniet de hele dag in De Overtuin van allerlei optredens, kinderactiviteiten en gezellige terrassen. Toegang voor jeugd t/m 18 jaar is zelfs gratis. Daarnaast kun je vanaf € 9,50 losse kaarten kopen voor het hoofdprogramma. Neem je (klein)kinderen mee voor € 2,50 per concert. Kun je niet kiezen of wil je jezelf helemaal onderdompelen in het hoofdprogramma? Koop dan een dagkaart. Jongeren t/m 30 jaar betalen halve prijs.Kaarten voor Oranjewoud Festival bestel je eenvoudig online. Verzamel al struinend door de website één voor één de concerten waar je naar toe wilt in je winkelwagen en reken ze dan af. Een account aanmaken is aan te raden als je van de doorlopende stapelkorting gebruik wilt maken (zie onder). Direct nadat je hebt betaald met iDeal, Mastercard of Visa ontvang je de kaarten in je mailbox. Afdrukken mag, maar is niet noodzakelijk. Met de barcode op je telefoon kunnen wij de kaarten scannen.

Prijzen

Veel programmaonderdelen zijn vrij toegankelijk als je in het bezit bent van een festivalbandje. De prijzen van de overige optredens variëren van € 9,50 tot € 44,50. Jongeren tot en met 30 jaar krijgen 50% korting op de normale kaartprijzen, kinderen t/m 18 jaar betalen slechts € 2,50 per concert. Voor kinderen t/m 3 jaar hoeft geen toegang te worden betaald. Per bestelling wordt € 2,50 administratiekosten gerekend op het totaalbedrag.

Persoonlijk Passe-Partout met doorlopende stapelkorting

Het is nu extra aantrekkelijk om je onder te dompelen in de concerten van Oranjewoud Festival. Niet alleen krijg je zo pas echt het festivalgevoel, hoe meer verschillende optredens je bezoekt, hoe meer korting je krijgt*:

2 verschillende optredens = 10% korting over het totaalbedrag
3 verschillende optredens = 15% korting over het totaalbedrag
4 verschillende optredens = 20% korting over het totaalbedrag
5 verschillende optredens. = 25% korting over het totaalbedrag
6 of meer verschillende optredens = 30% korting over het totaalbedrag


Tijdens het bestellen zie je het kortingsbedrag dat je hebt opgebouwd. Creativiteit is toegestaan. Dus als je met tien personen naar concert X gaat en jij in je eentje naar concert Y ontvangt iedereen 10% korting. Ga dus met zo veel mogelijk mensen naar het festival, dat is extra gezellig.

De stapelkorting is doorlopend. Dat betekent dat de korting die je hebt opgebouwd, meeneemt naar eventuele volgende bestellingen. Voorwaarde hierbij is het aanmaken van een bestelaccount waarop je inlogt bij elke bestelling.

Rekenvoorbeeld - Je koopt kaarten voor concert A en kaarten voor concert B. Omdat dit twee verschillende voorstellingen betreft, ontvang je bij het afrekenen 10% stapelkorting over de gehele bestelling. Een maand later besluit je een kaartje te kopen voor concert C. Je had al 10% korting opgebouwd en omdat concert C opnieuw een andere voorstelling is, loopt de stapelkorting inmiddels op tot 15% over de laatste bestelling. Nog weer later besluit je extra kaarten voor concerten A en C bij te bestellen. Je eerder opgebouwde stapelkorting van 15% is dan nog steeds geldig, maar nu op je derde bestelling. Dit gaat zo door tot een maximum van 30% korting.

Restitutie vanwege corona

Mochten wij overhoopt vanwege coronamaatregelen het festival moeten annuleren of het aantal bezoekers verder moeten beperken, dan dan restitueren wij de kosten van de gekochte kaarten volledig. Zie ook Coronamaatregelen >

De Toegift

Bij aankoop van een of meerdere festivalkaartjes word je de mogelijkheid gegeven om een extra kaartje te kopen voor iemand die graag een concert zou willen bijwonen, maar zich dat niet kan veroorloven. De extra kaartjes die op deze manier worden gekocht, komen bij geïnteresseerden terecht via ongeveer 20 lokale sociaalmaatschappelijk organisaties. Meer informatie >

Toegankelijkheid

Met een festivalbandje à € 2,50 per dag (of € 5,00 voor het hele festival) heb je toegang tot de Overtuin, waar De Proeftuin en de Rabo Kinderproeftuin zich bevinden. Hier kun je onder mee genieten van gratis optredens, familievoorstellingen, gezellige horeca en voor kinderen is er een bomvol workshopprogramma. Bijna alle concertlocaties zijn rolstoeltoegankelijk. Honden zijn helaas niet toegestaan op het festivalterrein, hulphonden uitgezonderd. 

Festivalkassa

Vanaf vrijdagmiddag 3 juni staat bij de ingang van het festivalterrein een festivalkassa en informatiebalie. Mochten er concertkaarten over zijn, dan kun je ze daar ook kopen. Je kunt contant betalen maar liever met PIN. Bij alle aanbieders in De Proeftuin kan met PIN en contactloos worden betaald.

* De stapelkorting geldt niet voor jongeren- en jeugdkaarten.

Dagkaarten

Bestel een of meerdere dagkaarten en krijg toegang tot alle concerten en voorstellingen. Het festivalbandje is inbegrepen.Festivalbandje

Om het festival te bezoeken, heb je altijd een festivalbandje nodig. Deze kost € 2,50 per dag of € 5 voor het hele festival. Bezoekers t/m 18 jaar betalen niets. Bestellen kan tegelijk met de kaarten van het hoofdprogramma of door hieronder te klikken.

Proeftuinen
Een festivalbandje geeft ook toegang tot De Proeftuin en de Rabo Kinderproeftuin waar allerlei optredens plaatsvinden van muziekbandjes, voorproefjes van het hoofdprogramma en minifestival aan kinderactiviteiten en -voorstellingen. Ook zijn er gezellige terrassen met een gevarieerd aanbod van eten en drinken.

Losse kaarten

Bekijk het programma en kies je kaarten. Vergeet niet meteen een festivalbandje te bestellen.

Help!

Mocht je onverhoopt problemen ondervinden bij het bestellen of als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via kaarten@oranjewoudfestival.nl. Kaarten bestellen per email is mogelijk maar je betaalt hiervoor € 4,50 aan handlingkosten.