Kaartverkoop

Kaarten voor Oranjewoud Festival bestel je eenvoudig online. Verzamel al struinend door de website één voor één de concerten waar je naar toe wilt in je winkelwagen en reken ze dan tegelijk af. Een account aanmaken is aan te raden maar hoeft niet. Direct nadat je hebt betaald met iDeal, Mastercard of Visa ontvang je de kaarten in je mailbox. Afdrukken mag, maar is niet noodzakelijk, met de barcode op uw telefoon kunnen wij de kaarten scannen. Voor alle gratis onderdelen zijn geen kaartjes of reserveringen nodig. Veel plezier met uitzoeken!

Prijzen

De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt. Er komen geen servicetoeslagen of administratiekosten bij. De prijzen van de concerten variëren van € 10 tot € 29,50 met uitzondering van een enkel concert. Jongeren tot en met 18 jaar betalen slechts € 2,50 per concert.

Gratis onderdelen

De Proeftuin is helemaal gratis, net als het slotconcert en vele andere onderdelen. Iedereen kan dus naar Oranjewoud Festival.

Vroegboekkorting

Op 3 oktober zijn acht hoogtepunten van het festival in de verkoop gegaan. Hiervoor geldt een vroegboekkorting van 20% met uitzondering van de jeugdkaarten. Vrienden van Oranjewoud Festival ontvangen 5% extra korting. Deze kortingsactie loopt tot en met 31 december 2017. Half januari 2018 wordt de overige programmering bekend gemaakt. 

Festivalkassa

Vanaf vrijdagmiddag 1 juni bevindt zich in De Proeftuin een festivalkassa en informatiebalie. Daar zijn muntjes te koop voor de hapjes en de drankjes van De Proeftuin. Mochten er concertkaarten over zijn, dan kun je ze daar ook kopen. Je kunt contant betalen maar liever met PIN.

Help!

Mocht je onverhoopt problemen ondervinden bij het bestellen of als je vragen hebt, neem dan contact op met Jurjen Enzing via kaarten@oranjewoudfestival.nl. Kaarten bestellen per email is mogelijk maar je betaalt hiervoor € 4,50 aan handlingkosten.