Praktische informatie

Een goede voorbereiding is het halve werk. Hier vind je alles over bereikbaarheid en toegankelijkheid, hoe je kaarten kunt kopen, waar je tijdens het festival kunt eten, drinken en slapen en wat je moet doen als er onverhoopt problemen zijn. Tijdens je bezoek aan Oranjewoud Festival hoef je alleen nog maar te genieten.

Hoe kom je bij het festival?

Klik hier voor alle informatie over reizen per auto, met het openbaar vervoer en parkeren. 

Informatie en kaarten

Het festivalhart bevindt zich in de Overtuin tegenover Landgoed Oranjewoud. Hier vind je ook de centrale informatiebalie en de festivalkassa waar je kaartjes kunt kopen voor de concerten die nog niet zijn uitverkocht. Betalen kan zowel contant als met pin. Op de concertlocaties zelf kun je geen kaarten kopen! 

Eten en drinken

Wat is er gezelliger dan na het concert wat te drinken met andere festivalbezoekers, vrienden of de musici zelf? In De Proeftuin vind je alles wat je zoekt, van een kopje koffie, een glas wijn en borrelhapjes tot een volledige maaltijd in Festivalrestaurant De Proeftuin. Bij alle aanbeiders kun je met pin of contactloos betalen. Daarnaast biedt Tjaarda Oranjewoud het Grand Café 1834 waar je informeel kunt eten en restaurant De Oranjetuin. 

Kaarten

Als je slim bent, koop je van tevoren kaarten online. Dan weet je zeker dat je de concerten van jouw voorkeur kunt bezoeken. Mocht je ineens enthousiast worden over een musicus die je in De Proeftuin hebt gehoord of maar niet genoeg kunt krijgen van de muziek, dan kun je bij de festivalkassa een kaartje kopen, mits niet uitverkocht. Op de locaties zelf kun je geen kaarten kopen. Meer informatie over de kaartverkoop en stapelkorting vind je hier

Restitutie is helaas niet mogelijk; ruilen van kaarten alleen bij hoge uitzondering.  

Wijzigingen

Op het laatste moment kunnen er door omstandigheden altijd wijzigingen zijn in het programma. Wij zullen onze bezoekers hierover tijdig informeren per mail. Goed om te weten: op de website en in de festivalapp staat altijd de meest actuele informatie. 

Kwartier voor aanvang geopend (tenzij anders aangegeven)

De concertlocaties zijn allemaal een kwartier voor aanvang van het concert geopend. Je kaartje wordt bij de ingang gecontroleerd door een gastheer of -vrouw van het festival. Op informatieborden ter plaatse staat de complete programmering vermeld. 

Slecht weer?

Regen… we willen er eigenlijk niet aan denken, maar het kan natuurlijk gebeuren. Alle concerten gaan in principe gewoon door, ook als het regent. Vrijwel alle locaties zijn namelijk binnen of overdekt. Bij eventuele wijzigingen informeren we je via e-mail, dus controleer kort voor je komst of je een bericht van ons hebt. De terrassen van De Proeftuin zijn ook grotendeels overdekt en worden bij frisser weer verwarmd.

Toegankelijkheid

Het festival moet toegankelijk zijn voor iedereen, met of zonder beperking. Klik hier voor alle details over de toegankelijkheid van de concerten en een telefoonnummer voor als er vragen zijn of voor assistentie tijdens het festival. Voor mensen die slecht ter been zijn, zetten wij golfkarren in. Ook goed om te weten: honden zijn helaas niet toegestaan in de Overtuin, hulphonden zijn uitgezonderd.

Contact

Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je een vraag? Stel hem gerust. Je kunt ons bereiken via contact@oranjewoudfestival.nl. Meer contactgegevens vind je hier.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
en tijdens het festival op (0513) 201158