Oranjewoud Festival

Hoe kom je er?

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer? In Heerenveen is een intercitystation waar elk half uur een trein vertrekt en aankomt. Ook is daar het busstation. Voor het laatste stukje maak je gebruik van onze Oranjewoud Express, die brengt je naar festivalhart De Proeftuin en weer terug naar het station. Klik hier voor de dienstregeling.

Eigen vervoer

Oranjewoud ligt onder de rook van Heerenveen en is met de auto bereikbaar via de A7 en de A32. Neem op de A32 afslag 11 (Oranjewoud). Volg de borden naar de centrale parkeerplaats van het festival op de Blocq van Scheltingaweg. Alternatieve parkeerlocaties vind je bij Tjaarda Oranjewoud of Museum Belvédère.

Vervoer ter plekke

Alle locaties bevinden zich op loopafstand van elkaar. Bij Tjaarda zijn ook fietsen te huur. Zo kun je je snel verplaatsen tussen de concerten en toch genieten van de prachtige omgeving. En wat let je om wat verder te fietsen en de omgeving te leren kennen?

Toegankelijkheid

Het festival moet toegankelijk zijn voor iedereen, met of zonder beperking. Hier lees je alle details over de toegankelijkheid van de concerten en een telefoonnummer voor als er vragen zijn of voor assistentie tijdens het festival. Ook goed om te weten: honden zijn helaas niet toegestaan in de Overtuin met uitzondering van hulphonden.

Plattegrond

Klik hier voor de plattegrond met de festivallocaties, parkeerplaatsen, wandelroutes, etc.

Contact

Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je een vraag? Stel hem gerust. Je kunt ons bereiken via contact@oranjewoudfestival.nl. Meer contactgegevens vind je hier.

Tijdens het festival zijn we telefonisch bereikbaar via 06 49 59 08 75