Hoe kom je er?

Per auto

Vanaf Amsterdam 1 uur 15 min. (A1 > A6 > A7)
Vanaf Utrecht 1 uur 15 min. (A28 > A27 > A6 > A7)
Vanaf Groningen 35 min. (A7)
Vanaf Zwolle 35 min. (A32)

Oranjewoud ligt onder de rook van Heerenveen en is met de auto bereikbaar via de A7 en de A32. Neem op de A32 afslag 11 (Oranjewoud). Volg de borden naar de centrale parkeerplaats van het festival op de Blocq van Scheltingaweg. Alternatieve parkeerlocaties vind je bij Tjaarda Oranjewoud of Museum Belvédère.

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer? In Heerenveen is een intercitystation waar in beide richtingen elk half uur een trein vertrekt en aankomt. Ook is daar het busstation. Voor het laatste stukje maak je gebruik van onze Oranjewoud Express, die brengt je naar festivalhart De Proeftuin en weer terug naar het station. De tijden van deze pendeldienst worden later gepubliceerd.

Klik hier voor de plattegrond met de festivallocaties, parkeerplaatsen, wandelroutes, etc.

Vervoer ter plekke

Alle locaties bevinden zich op loopafstand van elkaar. Vanaf deze editie is er ook de mogelijkheid om fietsen te huren voor één of meerdere dagen. Zo kun je je snel verplaatsen tussen de concerten en toch genieten van de prachtige omgeving. En wat let je om wat verder te fietsen en de omgeving te leren kennen?

Toegankelijkheid

Het festival moet toegankelijk zijn voor iedereen, met of zonder beperking. Op deze plek volgen binnenkort alle details over de toegankelijkheid van de concerten en een telefoonnummer voor als er vragen zijn of voor assistentie tijdens het festival.
Ook goed om te weten: honden zijn helaas niet toegestaan in de Overtuin.

Contact

Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je een vraag? Stel hem gerust. Je kunt ons bereiken via hallo@oranjewoudfestival.nl. Meer contactgegevens vind je hier.

Tijdens het festival zijn we telefonisch bereikbaar via 06 49 59 08 75