Hoe kom je er?


Oranjewoud Festival vindt plaats op binnen- en overdekte buitenlocaties in Parklandschap Oranjewoud bij Heerenveen (Friesland).
Het festivalhart is in De Overtuin tegenover Landgoed Oranjewoud 
(Lindelaan 1, 8453 JD Oranjewoud)
 

Per auto

Vanaf Amsterdam 1 uur 15 min. (A1 > A6 > A7)
Vanaf Utrecht 1 uur 15 min. (A28 > A27 > A6 > A7)
Vanaf Groningen 35 min. (A7)
Vanaf Zwolle 35 min. (A32)

Oranjewoud ligt tegen Heerenveen en is bereikbaar via de A7 en de A32. Neem op de A32 afslag 11 (Oranjewoud). Volg de borden 'Oranjewoud Festival' naar de centrale parkeerplaats van het festival aan de Prins Bernhardweg tegenover nr 25. Vanaf hier is het ongeveer 15 minuten lopen (1 km) naar de ingang van het festivalterrein.

Adres voor navigatie: Prins Bernhardweg 25, Oranjewoud

Openbaar vervoer

Heerenveen heeft een intercitystation dat goed bereikbaar is vanuit meerdere richtingen. Om dan in Oranjewoud te komen, zijn er drie mogelijkheden:

* Een OV-fiets huren op station Heerenveen. Op de fiets naar Oranjewoud is 3,5 kilometer, dat is ongeveer 15 minuten fietsen.
* Gebruikmaken van Belbus 6261. Die rijdt regelmatig, mits gereserveerd. Minimaal een uur van tevoren reserveren:
    - telefoon: 0800 - 280 280 3
    - sms: 0800 - 280 280 3 
    - mail: centrale@kijlstra.nl 

Vervoer ter plekke

Alle locaties bevinden zich op loopafstand van elkaar. Het parklandschap is grotendeels autoluw en ideaal voor een heerlijke wandeling of fietstocht.  

Toegankelijkheid

Het festival moet toegankelijk zijn voor iedereen, met of zonder beperking. Op deze plek volgen binnenkort alle details over de toegankelijkheid van de concerten en een telefoonnummer voor als er vragen zijn of voor assistentie tijdens het festival. Ook goed om te weten: honden zijn helaas niet toegestaan in de Overtuin, hulphonden uitgezonderd. 

Contact

Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je een vraag? Stel hem gerust. Je kunt ons bereiken via contact@oranjewoudfestival.nl. Meer contactgegevens vind je hier.