Hoe kom je er?


Oranjewoud Festival vindt plaats op binnen- en overdekte buitenlocaties in Parklandschap Oranjewoud bij Heerenveen (Friesland).

> Download festivalplattegrond

Per auto

Vanaf Amsterdam 1 uur 15 min. (A1 > A6 > A7)
Vanaf Utrecht 1 uur 15 min. (A28 > A27 > A6 > A7)
Vanaf Groningen 35 min. (A7)
Vanaf Zwolle 35 min. (A32)

Oranjewoud ligt tegen Heerenveen en is bereikbaar via de A7 en de A32. Neem op de A32 afslag 11 (Oranjewoud). Volg de borden naar de centrale parkeerplaats van het festival op de Prins Bernhardweg. Het is daarna circa 10 minuten lopen naar De Proeftuin. 
Voor mindervaliden rijden golfkarren tussen de parkeerplaats en De Proeftuin. Als je in het bezit bent van een invalidenkaart, kun je parkeren op de De Blocq van Scheltingaweg.

Adres voor navigatie: Prins Bernhardweg 25, Oranjewoud

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer? In Heerenveen is een intercitystation waar in beide richtingen elk half uur een trein vertrekt en aankomt. Ook is daar het busstation. Voor het laatste stukje kun je vanaf hier gebruik maken van onze Oranjewoud Express i.s.m. Veenstra Reizen, die brengt je tot vlakbij het Rabobank Paviljoen en weer terug naar het station. Vanaf het Rabobank Paviljoen is het ongeveer 3 minuten lopen naar De Proeftuin. Bekijk hier de tijden van deze pendeldienst.

Klik hier voor de plattegrond met de festivallocaties, parkeerplaatsen, wandelroutes, etc.

Vervoer ter plekke

Alle locaties bevinden zich op loopafstand van elkaar. Het parklandschap is grotendeels autoluw en ideaal voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Voor minder validen rijden er golfkarren vanaf De Proeftuin naar de verschilende locaties.

Toegankelijkheid

Het festival moet toegankelijk zijn voor iedereen, met of zonder beperking. Op deze plek volgen binnenkort alle details over de toegankelijkheid van de concerten en een telefoonnummer voor als er vragen zijn of voor assistentie tijdens het festival.
Ook goed om te weten: honden zijn helaas niet toegestaan in de Overtuin.

Contact

Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je een vraag? Stel hem gerust. Je kunt ons bereiken via hallo@oranjewoudfestival.nl. Meer contactgegevens vind je hier.

Tijdens het festival zijn we telefonisch bereikbaar via 06 47 48 34 81