Festivalbandje

Vier dagen genieten lang van de mooiste muziek, voorstellingen en activiteiten in De Proeftuin en de Rabo Kinderproeftuin, een spetterend slotconcert door The Erlkings en een super gezellige Overtuin met 's avonds adembenemende lichtkunst... Je krijgt dat allemaal vanaf slechts € 0,80 per dag.

Voor de concerten van het hoofdprogramma koop je apart toegangskaarten.

Zo werkt het

Als bezoeker van Oranjewoud Festival koop je van tevoren of ter plekke eenmalig een festivalbandje wat het hele festival geldig is. Daar krijg je heel veel voor terug:

  • Gedurende het hele festival vrije toegang tot De Proeftuin met de overdekte terrassen en live-optredens van de musici uit het hoofdprogramma en diverse bands, nu ook 's avonds;
  • Gedurende het hele festival vrije toegang tot de Rabo Kinderproeftuin met vrijwel doorlopend de mooiste familievoorstellingen en boordevol hoogwaardige kinderworkshops en -activiteiten;
  • Gratis toegang tot het slotconcert van The Erlkings;
  • Gedurende het hele festival vrije toegang tot het randprogramma;
  • Gratis parkeren en vervoer naar het festivalterrein;
  • De mogelijkheid concerten te bezoeken op binnen- en buitenlocaties in het prachtige historische Parklandschap Oranjewoud (concertkaartjes niet inbegrepen)

Tarieven festivalbandje

  • Online € 6 per persoon vanaf 4 jaar (kassaverkoop € 9)
  • Online € 16 per familie van max. 2 volwassenen en 3 kinderen t/m 18 jaar (kassaverkoop € 24)
  • Gratis voor Vrienden van Oranjewoud Festival (1 bandje per Vriend)

Na betaling ontvangt iedere bezoeker een festivalbandje. Dat is gedurende het hele festival geldig. Online bestelde bandjes zijn tijdens het festival bij de kassa op te halen op vertoon van de bijbehorende e-tickets. Bestel hier je bandje >

Gratis bandjes

Wij willen niemand uitsluiten. In samenspraak met de gemeente Heerenveen worden daarom festivalbandjes kosteloos beschikbaar gesteld voor mensen met beperkte bestedingsmogelijkheden. Deze kunnen worden opgevraagd via een van de volgende organisaties:

Voedselbank Heerenveen
Stichting Leergeld Heerenveen
Jeugdfonds Cultuur Friesland
Jeugdfonds Sport Friesland
VluchtelingenWerk
Raad van Kerken
Humanitas
Stichting Maatschappelijk Werk Heerenveen

Via dezelfde route zijn ook kaarten te verkrijgen voor concerten uit het hoofdprogramma. Deze zijn betaald door middel van donaties van andere festivalbezoekers (Toegift).

Festivalbandje bestellen

Tijdens het bestellen van kaartjes kun je gelijktijdig festivalbandjes aanschaffen. Losse festivalbandjes bestellen kan door hieronder te klikken.