Coronamaatregelen

Op deze pagina vind je het laatste nieuws over de coronamaatregelen en de gevolgen voor ons festival, zodat je weet hoe wij als festivalorganisatie hiermee omgaan en wat dat voor jou betekent als bezoeker. Daarbij is het belangrijk te weten dat wij in aanloop naar en tijdens het festival ons houden aan de dan geldende coronamaatregelen, zoals die zijn opgesteld door het RIVM en de Rijksoverheid.

De negende editie van Oranjewoud Festival is vanwege de coronapandemie verplaatst van juni naar 19 t/m 22 augustus. Ook zal het festival er dit jaar iets anders uit zien dan de afgelopen jaren.

Veiligheid

Wij doen er alles aan om voor onze bezoekers, musici en medewerkers een veilige festivalbeleving te creëren. Van onze bezoekers verwachten wij dat zij zich ook aan de dan geldende richtlijnen houden. Zo maken we er samen een fantastisch én veilig festival van. 
Mocht je in de tussentijd vragen hebben, mail ons dan op contact@oranjewoudfestival.nl.

Beperkte capaciteit

Het aantal kaarten dat Oranjewoud Festival kan verkopen, is vanwege deze maatregelen beperkt. De capaciteit is bepaald op basis van de 1,5 meter-regeling. Het is mogelijk dat op een later tijdstip meer kaarten beschikbaar komen vanwege veranderende maatregelen. Wij zullen dit zo spoedig mogelijk bekendmaken via de website, onze sociale media en de nieuwsbrief.

Betaalde concerten, voorstellingen en activiteiten

De concerten hebben geen pauzes, met uitzondering van De Salon
Alle bezoekers ontvangen een paar dagen voor aanvang van het concert of voorstelling een servicemail met informatie over toegangscontroles, eventuele placering, vanaf welk tijdstip de concertlocaties open gaan en alle dan verder geldende maatregelen.

Toegang Play Zone

De Proeftuin en de Rabo Kinderproeftuin vormen samen de Play Zone met veel gratis concerten van bandjes, optredens van festivalmusici en uiteraard een gevarieerd aanbod van eten en drinken. De grote besloten tuin van ruim 64.000 vierkante meter wordt zo ingericht dat het voor iedereen veilig is. Het is op dit moment nog niet duidelijk of onze festivalbezoekers zich vooraf moeten aanmelden en welke aanvullende maatregelen er gelden. Op deze pagina, via onze sociale media en andere kanalen zullen wij de laatste informatie plaatsen zodra deze bekend is.

Restitutie kaarten vanwege corona

Mochten wij onverhoopt vanwege coronamaatregelen het festival moeten annuleren of het aantal bezoekers verder moeten beperken, dan restitueren wij de kosten van de gekochte kaarten volledig.