Violist op het Dak (6+)

Familieconcert met Maestro Jules


icon-timeza 21 augustus 12:00-13:00

icon-pointerThe Hut on Fowl's Legs (Rabo Kinderproeftuin)

Violist op het Dak (6+)

Op een ochtend wordt Max wakker en is alles anders: achter zijn huis staat opeens een droombos en op het dak staat iemand viool te spelen. Eigenlijk moet hij naar school, maar…

Tijdens dit interactieve familie-vertelconcert ga je met Max mee op avontuur in het droombos. Kom luisteren naar violen uit de musical Anatevka en muzikale capriolen uit het circus. Dit familieconcert is geschikt voor jong en oud vanaf zes jaar.

Speel mee!

Speel je zelf een instrument? En heb je altijd al op het podium van Oranjewoud Festival willen staan? Neem dan je instrument mee! Aan het einde van het concert mag iedereen een klein stukje meespelen. Binnenkort kun je je opgeven via het aanmeldformulier en ontvang je de bladmuziek. Dan kun je thuis alvast oefenen. Zo kunnen we met elkaar een groots Kakofonieorkest vormen! 

Artists and performers

Maestro Jules Ensemble

Tickets

Freely accessible


Meedoen?

Speel je een instrument? Dan kun jij aan deze voorstelling meedoen! Je krijgt dan van tevoren een partij opgestuurd die je zeker kunt spelen. Een half uurtje voor aanvang is er een korte repetitie en... dan sta je ineens op te treden op een echt festival!

Aanmelden >