Beestenboel in de Bush (4+)

Dividivi3


icon-timema 1 juni 16:25-17:05

icon-pointerBagatel (Rabo Kinderproeftuin)

Beestenboel in de Bush (4+)

Midden in de natuur, ver van alles wat naar mensen ruikt, wonen drie bevriende dieren: een zangvogel, een wasbeer en een schildpad. Tijdens het dagelijkse potje voetbal worden ze plots overvallen door een hevige regenbui. In hun zoektocht naar een dak boven het hoofd belanden zij in allerlei komische en ontroerende situaties. 

Dividivi3 bestaat uit Rieneke Brink (fluit), Paloma de Beer (hobo) en Ilse Eijsink (klarinet). Zij maakten samen met regisseur Annechien Koerselman en vormgeefster Anne Ammerlaan dit komische verhaal. Bijzonder aan deze voorstelling is dat de drie muzikanten hun verhaal vertellen middels de muziek. Er zal tijdens de voorstelling muziek klinken van onder meer Haydn, Schnittke, Corea, Ginastera en Piazzolla. 

Dividivi3 vormt een eigenwijs blazerstrio dat graag van de gebaande paden afwijkt. Met volle teugen genieten zij van het ontwikkelen en uitvoeren van bijzondere muzikale projecten en concerten waarbij ze al hun creatieve en artistieke vaardigheden kunnen aanspreken.

Artists and performers

Dividivi3

Tickets

Maakt deel uit van de Rabo Kinderproeftuin.

Cancelled