Festivalrestaurant De Proeftuin


In De Proeftuin kun je de hele dag genieten van de heerlijkste gerechten en drankjes van allerlei aanbieders. Vanaf eind van de middag kun je aanschuiven bij ons festivalrestaurant De Proeftuin.

Klik hier om te reserveren.

Festivalrestaurant De Proeftuin

Het in 2019 succesvol gelanceerde Festivalrestaurant De Proeftuin krijgt een verrukkelijk vervolg in 2022. Net als vorig jaar verzorgen Ruben en Imke van Culivents het menu. De passie voor lekker en eerlijk koken is hen met de paplepel ingegoten. Imke weet alles over de historie en tradities rondom de Hollandse keuken en is bovendien orthomoleculair voedingsdeskundige. Ruben is een kok met een ongebreidelde fantasie en tomeloze energie. Duurzaamheid en koken met lokale en eerlijke producten lopen als rode draden door alle menu's. De smaken en hun verhalen strelen oren, ogen en papillen.

Dit is het menu van dit jaar

Vooraf

  • Ambachtelijk gebakken desembrood met
  • Friese woudbonen humus
  • Wildpluk pesto
  • Boerenboter met daslook

Shared dining

  • Gamba’s met knoflook, gember & peper
  • Rendang padang van Lakenvelder rund
  • Creoolse kipschotel
  • Aardappelcurry met sereh
  • Aubergineschotel met yoghurt & sesam
  • Gepofte knol met yuzu, wasabi & sesam
  • Salsa met tomaat, pepers, limoen, knoflook en koriander
  • Caribische rijstsalade
  • Rastasalade met o.a. bonen, rozijnen, noten & kokos
  • Salade met o.a. yuzu, palmhart, radijs, sesam, paksoy en soja
  • Couscous salade

Let op! Reserveren via de website kan tot woensdag 1 juni 20.00 uur. Daarna kan er ter plekke bij het restaurant gereserveerd worden.

Shifts 

Vrijdag 3 juni: 17.15-18.15 uur en 18.30-19.30 uur
Zaterdag 4 juni: 17.00-18.00 uur en 18.15-19.15 uur en 19.30-20.30 uur
Zondag 5 juni: 17.00-18.00 uur en 18.15-19.15 uur en 19.30-20.30 uur
Maandag 6 juni: 17.00-18.00 uur en 18.15-19.15 uur

Locatie

Overtuin, Lindelaan 1, Oranjewoud

Openingstijden

Vrijdag vanaf 17.00 uur
Zaterdag vanaf 16.45 uur
Zondag vanaf 16.45 uur
Maandag vanaf 16.45 uur