Bachs geschenk + La voix humaine

4-in-1 Oranjewoud-Festivalervaring


icon-timedo 7 juni 17:30-22:45

Trakteer jezelf een avond lang op een concert van Calefax, een opera, een bezoek aan Oranjewoud Festival én Leeuwarden-Friesland 2018:

  • Tot 19.40 - Eten, drinken en live muziek van VanDryver in het relaxte festivalhart De Proeftuin van Oranjewoud Festival in de historische Overtuin (open vanaf 16.00 uur)
  • 20.00-21.00 - Bachs geschenk met Bachs Musikalisches Opfer door Calefax op het drijvende hoofdpodium tussen eeuwenoude bomen en met uitzicht op Landgoed Oranjewoud.
  • 21.15-21.45 - Pauze in De Proeftuin
  • 22.00-22.45 - De première van La voix humaine van Françis Poulenc door sopraan Ekaterina Levental en pianist Yoram Ish-Hurwitz in een splinternieuwe enscenering van Chris Koolmees.

Los betaal je € 39 voor de twee optredens maar maar in combinatie slechts € 34 (jeugd t/m 18 jaar slechts € 5 in totaal). Festivalmunten koop je ter plekke. Een groot aantal lokale topaanbieders staan klaar met de heerlijkste gerechten en drankjes. Oranjewoud is vijf kwartier rijden rijden vanuit Amsterdam of een half uur vanuit Zwolle*. Er is een intercitystation in Heerenveen. Met de OF Express word je in tien minuten naar en van De Proeftuin gebracht.
 

Musiker und Darsteller

Calefax, rietkwintet
Chris Koolmees, scenografie/regie
Ekaterina Levental, sopraan
Marjolein Koning, Baritonoboe
Yoram Ish-Hurwitz, Klavier/künsterische Leitung (IL/NL)

Programm
Bachs Geschenk

Martijn Padding - They are home again!
J.S. Bach -  Musikalisches Opfer

La voix humaine

Françis Poulenc/Jean Cocteau – La voix humaine (versie voor sopraan en piano)

Karten

Combinatieprijs € 34 (normaal € 39)
Jeugd t/m 18 jaar € 5

› Bestellen